Τα κείμενα και οι φωτογραφίες αποτελούν Πνευματική Ιδιοκτησία και οι παραβάτες διώκονται από την Ελληνική Νομοθεσία.
Δημοφιλές σε επισκέπτες που κάνουν κράτηση για ξενοδοχείο σε Κέρκυρα
Κάτω από τον Πάρνωνα και στις ακτές του Μυρτώου υπάρχει ένα χωριό που θυμίζει ελληνικό νησί πριν την τουριστική ανάπτυξη ΑΠΟ ΤΟΝΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟ
Ο Κήπος είναι όμορφα σχεδιασμένος ώστε να αναδεικνύει τα χρώματα του και να εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον της Κυπαρισσίας. Η διαμονή στα Δωμάτια Κοτσώρης, είναι η ιδανική πρόταση ξεκούρασης και ανανέωσης, μακριά από το άγχος και το θόρυβο της πόλης.
Gorgeous boutique resort with super welcoming staff members. Felt like an oasis. We would have liked a lodge near to the airport and delighted to have found this.
Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα
Ψηλά ψηλά, εκεί που τελειώνει η Άνω Πόλη ξεκινούν τα τείχη του φράγκικου κάστρου με το υπέροχο προσωνύμιο Κάστρο των Γιγάντων –ή πιο πεζά, Κάστρο της Αρκαδιάς. Θεμελιωμένο επάνω σε κυκλώπεια τείχη, με τεράστιους ογκόλιθους, το κάστρο όπως το βλέπεις σήμερα το έχτισαν οι Φράγκοι, στη θέση παλαιότερου βυζαντινού, το οποίο με τη σειρά του είχε χτιστεί στη θέση της Αρχαίας Ακρόπολης –αυτή ήταν που ο κόσμος πίστευε πως την είχαν φτιάξει οι Γίγαντες, εξ ου και το όνομα που πέρασε τρία κάστρα και τρεις χιλιάδες χρόνια αργότερα.
Επίλεξε ημερομηνίες για να δεις τιμές και διαθεσιμότητα
Ιδανικός προορισμός για αυτούς που ψάχνουν ήσυχες και ήρεμες...
Διώροφη Μονοκατοικία με πανοραμική θέα στην Κυπαρισσία
Φονέας, τα πρασινογάλαζα νερά στα οποία καθρεφτίζονται τα φουντωτά δέντρα που της προσφέρουν απλόχερα τη σκιά τους, τα μεγάλα λευκά βότσαλα και οι επιβλητικοί βράχοι στο πίσω μέρος της, δηλώνουν ότι πρόκειται για μία μοναδική παραλία.
Το κοινό κυπαρίσσι είναι ένα από τα πιο ανθεκτικά κωνοφόρα δέντρα και κυπαρισσοειδή φυτά, καθώς δεν προσβάλλεται εύκολα από ασθένειες και έντομα.
Δημιουργία λογαριασμού Σύνδεση Προσωπικά εργαλεία Δημιουργία λογαριασμού
Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας more info πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία